Една от най-красивите църкви в Русе възкръсна за нов живот в навечерието

...
Една от най-красивите църкви в Русе възкръсна за нов живот в навечерието
Коментари Харесай

Борисов разгледа една от най-красивите църкви в Русе

Една от най-красивите църкви в Русе възкръсна за нов живот в навечерието на Великден. 

Русенският митрополит Наум го сподели на водача на - Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година



Храмът " Света Петка ", който е умалено копие на Златната черква на цар Симеон във Велики Преслав, беше избавен от разрушение и отвори порти след двугодишен ремонт.



На откриването стана ясно - е участвала Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,, която обаче сега е в София, изясни Борисов, тъй като договаря за държавно управление.

Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г показа, че е взел със себе си младежи, с цел да видят какъв брой мъчно се прави нещо, само че другояче елементарно се разрушава. 

 



Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г показа на дядо Наум, че владиците наблюдават на кой какво се оказва помощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР